Skip to main content
Nieuws

Stekelenburg Glas verbindt zich aan Carefos

By juli 6, 2023No Comments

PERSBERICHT

06-07-2023

Krachten bundelen om de buitenschil van gebouwen te verduurzamen

Stekelenburg Glas verbindt zich aan Carefos

De Utrechtse specialist in glas, Stekelenburg Glas, heeft zich aangesloten bij Carefos. Carefos is in 2021 opgericht met als doel de complete buitenschil van gebouwen te verduurzamen. Met Stekelenburg Glas voegt Carefos – naast isolatie, dak en zonnepanelen – nu ook een specialist op het gebied van glas aan de dienstverlening toe.

Stekelenburg Glas blijft, net als de andere partners binnen Carefos, onder eigen naam actief. Cara Stekelenburg, directrice van Stekelenburg Glas vertelt: “Aansluiten bij Carefos is een nieuwe uitdaging, die uitstekend past bij de fase waar ons bedrijf in zit. Het geeft ons de mogelijkheid om samen te werken, toekomstbestendig te zijn én samen onze groeiambities te realiseren. Een mooie stap dus, waar we als familiebedrijf ontzettend trots op zijn!”

Ook Arthur Leenders, directeur van Carefos, is verheugd om weer een nieuwe partner te verwelkomen: “Met de komst van Stekelenburg Glas hebben we een toonaangevende glasspecialist aan boord gehaald. De toetreding geeft ons de kans om nóg beter in te spelen op de groeiende vraag naar een alles-in-één oplossing voor de verduurzaming van de buitenschil van gebouwen. Samen versnellen we de enorme transitie naar energiezuinige én milieuvriendelijke gebouwen in heel Nederland.”

Over Stekelenburg Glas

Stekelenburg Glas is een familiebedrijf uit Utrecht. De specialist levert en zet al ruim 50 jaar glas en richt zich ook op glasherstel of -reparatie. Het bedrijf heeft een breed scala aan glasuitvoeringen, combinaties van glassoorten en speciale glasmodellen. Stekelenburg Glas heeft 20 medewerkers en is werkzaam in de Provincie Utrecht en ’t Gooi.

Carefos

Carefos werkt voor de brede zakelijke markt en helpt onroerend goed op duurzame wijze klaar te maken voor de toekomst. Binnen Carefos bundelen specialistische bedrijven krachten om zo samen een breed aanbod in de verduurzamingsmarkt te kunnen bieden. Naast Stekelenburg Glas bestaat Carefos op dit moment uit Weijerseikhout, Volting, Elro Duurzame Daken, ZCure valbeveiliging en Duits Isolatie. In totaal heeft de groep meer dan 400 specialisten in huis.