Wij zijn Carefos.
Totaalaanbieder in het verduurzamen van de buitenkant – de zogenoemde ‘buitenschil’ – van gebouwen. Wij ontwikkelen, plannen én doen.  

Carefos is in 2021 opgericht via een samenwerking tussen Dakbedekkingsbedrijf Elro en Batavorum Capital. Het doel: samen bouwen aan een duurzame toekomst voor bestaand vastgoed. Wist u dat Carefos staat voor Care For Outer Shell?

Als samenwerkingsverband bestaat Carefos pas een aantal jaar, maar onze partners hebben gezamenlijk al vele jaren ervaring. Zo werd Weijerseikhout bijvoorbeeld al opgericht in 1958! Gezamenlijk hebben we ruim 300 ervaren specialisten in huis. En dat worden er de komende jaren alleen nog maar meer. Dat is de kracht van samen!

Klaar voor de toekomst

Onder de vlag van Carefos werken marktspecialisten die de beste in hun vakgebied zijn samen. Onze missie is om hen hoogwaardige verduurzamings- en onderhoudsdiensten aan gebouwen te laten leveren. En om zo een significante bijdrage te leveren aan de reductie van CO2-uitstoot.

Dat doen we niet alleen. Als marktleider streven we naar landelijke dekking en maximale tevredenheid voor onze opdrachtgevers – bestaande uit vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, aannemers en totaalonderhoudsbedrijven – én maximale tevredenheid voor onze medewerkers.
Doordat wij hoofdzakelijk met eigen mensen werken, is bij Carefos de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de innovatiekracht geborgd zodat we onze klanten altijd kunnen voorzien van maatwerkoplossingen die passen bij hun specifieke of seriematige verduurzamingsvraagstukken.   
Met passie en expertise dragen wij zo onze steen bij aan een duurzamere wereld.  Meer weten? We gaan er graag over met u in gesprek.
Neem contact op
Zonnepanelen Carefos

Hier staan we voor

Dit zijn onze kernwaarden.

Klantgericht

Wij zijn gepassioneerd om onze klanten écht te helpen door de vraag achter de vraag te signaleren, te anticiperen op de wensen en behoeften en daarnaar te handelen.

Ondernemend

We zijn proactief, innovatief en staan open voor nieuwe ideeën en benaderingen om de beste resultaten te bereiken.

Eerlijk

Integriteit en eerlijkheid zijn essentieel in alle relaties en transacties, waardoor we vertrouwen opbouwen met klanten, partners en medewerkers.

Resultaatgericht

We streven naar meetbare en positieve resultaten, waarbij de focus ligt op het bereiken van concrete doelen en het leveren van waarde aan alle belanghebbenden en medewerkers. 

Samen

Samenwerking staat centraal, zowel intern als extern, om synergie te creëren en gezamenlijk succes te behalen.

Deze specialisten zijn onderdeel van Carefos

Carefos is de specialist voor het onderhoud en de renovatie van de buitenschil van gebouwen. Carefos bundelt de krachten van specialistische bedrijven en kan zo een breed dienstenprogramma van hoog niveau aanbieden. Hieronder de bedrijven die gezamenlijk Carefos vormen.

CONTACT

Carefos BV
Kerkenbos 1010
6546 BA Nijmegen

+31 (0)85 08 70 498
Info@carefos.nl

KVK      77261240

STEL UW VRAAG

    Privacy Policy