Deze specialisten zijn
onderdeel van Carefos

Carefos is de specialist voor het onderhoud en de renovatie van de buitenschil van gebouwen. Carefos bundelt de krachten van specialistische bedrijven en kan zo een breed dienstenprogramma van hoog niveau aanbieden. Hieronder de bedrijven die gezamenlijk Carefos vormen.

Elro Duurzame Daken

Elro is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van duurzame daken.

Wij realiseren, renoveren en onderhouden platte en licht hellende daken voor professionele woningbeheerders als corporaties, projectontwikkelaars, beleggers en vastgoedbeheerders. Onze daken leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van woningen, winkels en bedrijfspanden.

Elro Duurzame Daken

Duits Isolatie

Duits Isolatie is een gerenommeerde naam in de isolatiebranche en isoleert woningen en bedrijfsgebouwen door heel Nederland. Dat doen ze door middel van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van oorsprong een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring in isoleren, renoveren en onderhoud van woningen en kantoorpanden en beschikt uiteraard over de relevante onafhankelijke certificeringen om de kwaliteit van ons werk en activiteiten te waarborgen. Sinds 2021 is Duits Isolatie onderdeel van Carefos.

Duits Isolatie

Zcure

Zcure is gespecialiseerd in de montage van veiligheidssystemen op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland biedt Zcure een veelzijdige keuze uit economische en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor valbeveiligingsvoorzieningen die u een maximale veiligheid garanderen. Door samenwerking met toonaangevende leveranciers biedt Zcure hoogwaardige producten van betrouwbare kwaliteit.

Zcure

Stekelenburg Glas

Stekelenburg Glas is een familiebedrijf uit Utrecht. De specialist levert en zet al ruim 50 jaar glas en richt zich ook op glasherstel of -reparatie. Het bedrijf heeft een breed scala aan glasuitvoeringen, combinaties van glassoorten en speciale glasmodellen.

Stekelenburg Glas heeft zo’n 20 medewerkers.

Stekelenburg Glas

Volting

Volting installeert en beheert zonnepanelen voor de zakelijke markt. Van advies tot installatie en van vergunningstrajecten tot onderhoud van de systemen. Bovendien kijkt Volting naar de dag van morgen. Welke mogelijkheden biedt de buitenschil van een gebouw verder nog om energie op te wekken? We maken gebruik van slimme oplossingen, waarbij continu innoveren centraal staat. Zo transformeren we de komende jaren naar dé totaalaanbieder van groene, volledig elektrische oplossingen.

Volting

Weijerseikhout

Weijerseikhout is een Groesbeeks familiebedrijf dat in de 60 jaar van haar bestaan is uitgegroeid tot een landelijk opererende totaalspecialist voor het hellende dak. Weijerseikhout is gespecialiseerd in renovatie en verduurzaming van grondgebonden rijwoningen, hoogbouw, portiekflats en binnenstedelijke dorps- en stadswoningen. Daarnaast verzorgt het bedrijf de aanleg van solarsystemen. 

Weijerseikhout

CONTACT

Carefos BV
Kerkenbos 1010
6546 BA Nijmegen

+31 (0)85 08 70 498
Info@carefos.nl

KVK      77261240

STEL UW VRAAG

    Privacy Policy