Carefos.
Samen verduurzamen we bestaand vastgoed in Nederland

Onder de vlag van Carefos renoveren en verduurzamen we gebouwen in Nederland. Dat doen we met onze eigen marktspecialisten die uitblinken in hun vakgebied. Zo leveren we een aanzienlijke bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

De complete buitenschil van gebouwen

Elk van onze specialisten is dé expert in zijn eigen vakgebied, maar samen vormen we een geoliede machine die de gehele buitenschil van gebouwen renoveert en verduurzaamt. U hoeft dus zelf niet meer op zoek naar de beste partijen op elk vlak, want wij hebben ze al bij elkaar gebracht! Glas, isolatie, zonnestroomsystemen en een oplossing voor zowel platte als hellende daken.

Deze specialisten zijn onderdeel van Carefos

Carefos is de specialist voor het onderhoud en de renovatie van de buitenschil van gebouwen. Carefos bundelt de krachten van specialistische bedrijven en kan zo een breed dienstenprogramma van hoog niveau aanbieden. Hieronder de bedrijven die gezamenlijk Carefos vormen.

 

Meer over wat we doen 

Bij Carefos werken we samen met onze specialisten aan renovatie- en verduurzamingsprojecten. Van complete woonwijken tot het renoveren van monumentale panden. Van het dak van een winkelcentrum tot de vloer van een productiehal. En van kantoorgebouw tot zorginstelling. De complete buitenschil van gebouwen is onze expertise! We werken voor vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, aannemers en totaalonderhoudsbedrijven. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We bespreken graag alle mogelijkheden voor het verduurzamen van uw vastgoed met u. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Onze opdrachtgevers

Een greep uit de opdrachtgevers waar we voor aan de slag zijn (geweest) met renovatie en verduurzaming.

CONTACT

Carefos BV
Kerkenbos 1010
6546 BA Nijmegen

+31 (0)85 08 70 498
Info@carefos.nl

KVK      77261240

STEL UW VRAAG

    Privacy Policy