Skip to main content
Nieuws

Carefos lanceert nieuw bedrijf gericht op energie-oplossingen

By januari 3, 2023juli 6th, 2023No Comments

PERSBERICHT

03-01-2023

Innovatieve koers wordt voortgezet met Volting

Carefos lanceert nieuw bedrijf gericht op energie-oplossingen

We starten het jaar met prachtig nieuws. Vanaf 2023 starten we, vanuit Carefos, met onze nieuwe organisatie Volting. Volting installeert en beheert zonnepanelen voor de zakelijke markt. Van advies tot installatie en van vergunningstrajecten tot onderhoud van de systemen.

Energie opwekken via gebouwen

Volting gelooft dat duurzame energie toegankelijk moet zijn voor iedereen. De huidige energiecrisis laat zien hoé belangrijk het is om onafhankelijk te zijn en zelf energie op te kunnen wekken. Of het nu gaat om zonne-energie op een dak van een bedrijfspand of van het woningbezit van woningcorporaties: met Volting helpen we opdrachtgevers dit te realiseren. Van advies tot installatie en van vergunningstrajecten tot onderhoud van de solarsystemen.

Innovatie is de toekomst

Bovendien kijkt Volting naar de dag van morgen. Welke mogelijkheden biedt de buitenschil van een gebouw – naast zonnepanelen – om zelf energie op te wekken? Ze maken gebruik van slimme oplossingen, waarbij continu innoveren centraal staat. Zo transformeren ze de aankomende jaren naar dé totaalaanbieder van alle groene all-electric oplossingen voor organisaties.

Neem contact op

Meer weten? Kijk op www.volting.nl.