Skip to main content
Nieuws

Weijers Platte Daken verbindt zich aan Elro Duurzame Daken

By januari 12, 2024januari 15th, 2024No Comments

NIEUWS

12-1-2024

Weijers Platte Daken verbindt zich aan Elro Duurzame Daken

De specialist in platte daken uit Groesbeek, Weijers Platte daken, heeft zich aangesloten bij Elro Duurzame Daken als onderdeel van Carefos. Carefos is in 2021 opgericht met als doel de complete buitenschil van gebouwen te verduurzamen. Met Weijers Platte daken voegt Elro een extra vestiging met vakspecialisten in zuidoost Nederland toe aan haar portefeuille om de landelijke dekking te verbeteren.

Weijers Platte daken, zal als vestiging onder de naam Weijers Platte daken verder gaan als onderdeel van Elro Duurzame daken. In totaal zullen er dan 5 vestigingen zijn in Nederland. Wil Weijers, directeur van Weijers Platte daken vertelt: “Aansluiten bij Elro is een mooie uitdaging, die uitstekend past bij de fase waar ons bedrijf in zit. Het geeft ons de mogelijkheid om samen van elkaar te leren en op te trekken in projecten waarbij we meer doen dan alleen het dak. Een mooie stap dus, waar we als familiebedrijf ontzettend trots op zijn!”

Ook Richard van den Berg, directeur van Elro Duurzame Daken, is verheugd om een nieuwe vestiging bij de groep te mogen voegen: “Met de komst van Weijers Platte daken hebben we een goed lopend bedrijf met vakspecialisten aan boord gehaald. De toetreding geeft ons de kans om een betere landelijke dekking te hebben en daarmee als Elro een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om in te spelen op de groeiende vraag van vastgoedeigenaren en gebruikers naar een alles-in-één oplossing voor de verduurzaming van de buitenschil van gebouwen. Samen versnellen we de enorme transitie naar energiezuinige én milieuvriendelijke gebouwen in heel Nederland.”

Over Weijers Platte daken

Weijers Platte daken is een familiebedrijf uit Groesbeek. De specialist realiseert al ruim 30 jaar verschillende platte daken in zuidoost Nederland. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en is in 1978 ontstaan uit het familiebedrijf Weijerseikhout – dat al 2 jaar onderdeel is van Carefos B.V.

Over Elro Duurzame Daken

Elro Duurzame daken is binnen Carefos de specialist op het platte dak met meer dan 125 vakkrachten en 4 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Duitsland. Al sinds 1987 levert Elro allerlei toepassingen voor het platte dak inclusief dak-veiligheid onder het label Zcure. Elro heeft een breed scala aan professionele opdrachtgevers en werkt samen met andere onderdelen van Carefos om de buitenschil van gebouwen te verduurzamen.

Over Carefos

Carefos werkt voor de brede zakelijke markt en helpt onroerend goed op duurzame wijze klaar te maken voor de toekomst. Binnen Carefos bundelen specialistische bedrijven krachten om zo samen een breed aanbod in de verduurzamingsmarkt te kunnen bieden. Carefos bestaat op dit moment uit Weijerseikhout, Volting, Elro Duurzame Daken, ZCure valbeveiliging, Stekelenburg Glas en Duits Isolatie. In totaal heeft de groep nu meer dan 400 specialisten in huis.