Skip to main content

NIEUWS

03-07-2024

Infinity Repair sluit zich aan bij Carefos

Infinity Repair, specialist op het gebied van duurzaam houten kozijnherstel, heeft zich per 1 juli aangesloten bij Carefos. Op deze manier versterken we onze positie als landelijke one-stop-shop op het gebied van het verduurzamen van de buitenschil van gebouwen.

Nico Heijmen, directeur van Infinity Repair, is blij met deze stap. “Door ons aan te sluiten bij Carefos kunnen we verder groeien en professionaliseren. Zo kunnen we nu én in de toekomst de vraag naar slimme, duurzame oplossingen blijven beantwoorden.”

Tom Hoekveld, CEO van Carefos, vertelt: “We zijn verheugd met de toevoeging van Infinity Repair aan de Carefos-groep. Het is natuurlijk een hele interessante combinatie met Stekelenburg Glas, dat zich al een tijd geleden bij ons heeft aangesloten en gespecialiseerd is in glasschadeherstel en verduurzaming door het plaatsen van bijvoorbeeld HR++ glas. Daarnaast zien we de aansluiting van Infinity Repair ook zeker als een aanvulling in het brede pakket van innovatieve dak- en geveloplossingen waar we binnen de Carefos-groep voor staan.”

Over Infinity Repair

Infinity Repair is specialist op het gebied van duurzaam houten kozijnherstel. Met hun oplossingen hoeven vastgoedeigenaren bij kozijnschade niet meer het gehele kozijn te vervangen, slechts het aangetaste of kwetsbaarste gedeelte. Het resultaat van de toepassing is een hernieuwd kozijn met een levensduurverlenging van 40 jaar. Het systeem is ontwikkeld voor de professionele vakman (schilders- vastgoedonderhouds-, aannemersbedrijf) die door middel van een training en opleiding licentiehouder wordt.

Vastgoedeigenaren kunnen dankzij Infinity Repair veel geld besparen en het is veel duurzamer, omdat er minder materiaal nodig is en bestaande kozijnen veel langer mee kunnen.

Infinity Repair is KOMO- en FSC-gecertificeerd. In 2021 zijn ze uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf van Nederland.

Over Carefos

Carefos is in 2021 opgericht als totaalaanbieder op het gebied van de verduurzaming van de complete buitenschil van gebouwen. Binnen Carefos bundelen specialistische bedrijven hun krachten om zo samen een breed aanbod in de verduurzamingsmarkt te kunnen bieden. Carefos bestaat op dit moment uit Weijerseikhout, Volting, Elro Duurzame Daken, ZCure valbeveiliging, Stekelenburg Glas, Duits Isolatie en nu dus ook Infinity Repair. In totaal heeft de groep meer dan 400 specialisten in huis.

Persbericht: Infinity Repair sluit zich aan bij Carefos