Skip to main content
Nieuws

Duits Isolatie vindt onderdak bij Carefos

By december 6, 2021december 14th, 2021No Comments

PERSBERICHT

06-12-2021

Tweede uitbreiding Carefos binnen een jaar

Duits Isolatie vindt onderdak bij Carefos

NIJMEGEN – Duits Isolatie wordt onderdeel van Carefos, de dit jaar opgerichte onderneming die als holding fungeert voor gespecialiseerde ondernemingen die voor de complete buitenschil van gebouwen zorgen. Duits Isolatie, met activiteiten op het gebied van isolatie, zonnepanelen, onderhoud en klimaatbeheersing en vestigingen in Nijmegen, Zutphen en Borculo, sluit hiermee aan bij Elro Duurzame Daken en Zcure, die eerder onderdeel van Carefos werden.

Duits Isolatie blijft onder eigen naam actief en zet haar huidige dienstenpakket onverminderd voort. Door de aansluiting bij Carefos ontstaat wel een bredere kijk op het onderhoud en de verduurzaming van de buitenschil. Zo hoeft een advies zich niet te beperken tot isolerende maatregelen, maar kan dit in combinatie met dakbedekking of bijvoorbeeld andere werkzaamheden aan de buitenschil van gebouwen.

Stappen maken
Mark Heutinck, directeur van Duits Isolatie, heeft afgelopen periode samen met zijn collega Jeroen Hekkelman, het werk van oprichter en naamgever Johan Duits voortgezet. Heutinck: “Wij zijn een gezond bedrijf dat ieder jaar groei liet zien. Maar met Carefos kunnen we stappen maken die wij in ons eentje niet hadden kunnen zetten. Nederland staat voor een enorme uitdaging qua groot onderhoud en verduurzaming van gebouwen. Daar zijn wij nu klaar voor.”

De directeur van Carefos, Arthur Leenders, toont zich vanzelfsprekend zeer tevreden met de komst van Duits Isolatie. “Duits is een sterk bedrijf met een heel mooi track record. Het is qua specialisme en omvang precies het bedrijf dat we voor Carefos zochten. Dat wij er op zo’n korte termijn, binnen driekwart jaar, in geslaagd zijn om zo’n sterke aanvulling te vinden, maakt het wat mij betreft extra succesvol en het bevestigt de koers die we met Carefos zijn ingeslagen.”

Over Carefos
Carefos is een specialist die verder kijkt dan de instandhouding van de buitenschil van gebouwen op korte termijn. Carefos werkt voor de brede zakelijke markt en helpt onroerend goed op duurzame wijze klaar te maken voor de toekomst. Naast Duits Isolatie bestaat Carefos op dit moment uit Elro Duurzame Daken en ZCure, valbeveiliging.